ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Інформаційні вісники, телефон довіри та різноманітна допомога українським захисникам на час карантину

Важливо Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 28 Березня 2020, 16:35

Уже тривалий час працівники Соціально-психологічного центру з міста Славутич, що на Київщині, поряд із різноманітною допомогою учасникам АТО/ООС випускають інформаційну продукцію для українських захисників.

−  Інформаційна складова завжди була важливим чинником нашої роботи. Поряд із буклетами і пам’ятками, які ми випускаємо для бійців, це і Вісник правової та психологічної допомоги. У нашому Віснику ми розкриваємо  проблеми, що найбільше турбують наших  воїнів.  Через карантин ми нині не можемо проводити групові та масові заходи, тому і будемо розвивати саме інформаційну складову. В умовах карантину ми поки працюємо дистанційно, розповсюджуємо різну інформацію для воїнів, зокрема різні корисні посилання з навчання вдома, як корисно проводити вільний час, як запобігати сваркам у сім’ї  тощо. За нашими даними нині збільшилась кількість розлучень серед військових під час карантину і це ми повинні враховувати в своїй роботі. На майбутнє плануємо також проводити і дистанційне тестування серед воїнів. Боротьба з коронавірусом є викликом для всіх категорій населення, зокрема  і для українських захисників, − розповів заступник директора Соціально-психологічного центру м. Славутич, кандидат психологічних наук Юрій Акименко.

Основну  проблематику фахівці Центру отримують через телефон довіри. До них звертаються військові з різноманітних питань, а вже пізніше вони проводять аналіз і систематичну проблематику відображають у своєму виданні.

Вісник виходитиме поки що один раз на місяць, але керівництво Центру намагатиметься збільшувати кількість випусків, аби в умовах карантину постійно надавати бійцям актуальну інформацію. Якщо раніше Вісник випускався переважно в друкованому вигляді, то в умовах карантину організатори вирішили в більшості направляти його для бійців в електронному вигляді у всі регіони України, зокрема і на Донбас.

Водночас керівництво Центру закликає воїнів з усіх куточків країни звертатися до Центру з будь-якими проблемами соціального, правового та психологічного характеру через соціальні мережі або за телефонами довіри (095-945-69-40 та 067-850-91-16  щоденно з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 14.00, крім суботи, неділі та святкових днів). Там воїнам  завжди нададуть необхідну допомогу висококваліфіковані працівники Центру.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
Сили оборони розбили засідку російських диверсантів на Сумщині

Сили оборони розбили засідку російських диверсантів на Сумщині

російські диверсанти не полишають спроб проникнути на територію України.

Під час невдалої втечі затримали «крота» фсб, який коригував ракетні удари по Харківщині

Під час невдалої втечі затримали «крота» фсб, який коригував ракетні удари по Харківщині

Військова контррозвідка Служби безпеки спільно з підрозділами ЗСУ запобігла втечі агента фсб, який коригував ракетно-бомбові удари по Харківщині.

Накрили декілька ворожих автівок «Урал», знищили склад боєприпасів: бригада Сил ТрО звітує про досягнення

Накрили декілька ворожих автівок «Урал», знищили склад боєприпасів: бригада Сил ТрО звітує про досягнення

На південному напрямку виконує завдання бригада Сил ТрО. Вона не дає росіянам почуватися в безпеці. Днями її воїни уразили кілька ворожих автомобілів та польовий склад боєприпасів, зафіксовані ураження бліндажів противника.

На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на вантажівку, є постраждалий

На Херсонщині окупанти скинули вибухівку на вантажівку, є постраждалий

Поблизу села Осокорівка Херсонської області російські війська з безпілотника атакували автомобіль, постраждав чоловік.

Речник Повітряних Сил розповів, чим ворог цілив по Черкащині

Речник Повітряних Сил розповів, чим ворог цілив по Черкащині

Вранці, 25 квітня, війська рф завдали ракетного удару по місту Сміла Черкаської області. Попередньо, це була ракета «Іскандер-К».

«Вишкіл капітанів» став курсом професійної військової освіти тактичного рівня L-1C

«Вишкіл капітанів» став курсом професійної військової освіти тактичного рівня L-1C

Цього року вперше «Вишкіл капітанів» перейшов у структуру Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка та став курсом професійної військової освіти «Командний курс тактичного рівня L-1C „Вишкіл капітанів“». Його програму розширили, й вона отримала затвердження Міністерства оборони України.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Стрілець-зенітник (ДШВ)

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Командир гаpмати, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Одеса, Одеська область

Інженер автомобільної та бронетанкової служби, діловод

від 10000 до 15000 грн

Запоріжжя

Військова частина А3130

Фельдшер

від 20000 до 120000 грн

Чернігів

119 ОБр Сил ТрО

Навідник

від 21000 до 121000 грн

Краматорськ

81 ОАеМБр

Бойовий медик роти охорони

від 20100 до 120100 грн

Чугуїв, Харківська область