ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Володарка національного рекорду зі стрільби побореться за олімпійську ліцензію

Спорт
Прочитаєте за: 2 хв. 21 Лютого 2020, 11:50

Одеська армійська спортсменка Анна Ільїна візьме участь в чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї у Вроцлаві, який є одним із етапів відбору на Олімпійські ігри.

Дівчина є володаркою двох бронзових медалей чемпіонату Європи 2018 року, чемпіон Європи серед юніорів 2017 року (з повторенням рекорду Європи), срібна призерка Чемпіонату світу серед юніорів 2017 року, неодноразова чемпіонка та призерка чемпіонатів України та семиразова рекордсменка України 2017–2019 років.

Анна на січневому чемпіонаті України завоювала дві золоті медалі, нині ж на чемпіонаті Європи побореться за одну з двох ліцензій зі стрільбі з пневматичної гвинтівки (10 м). Змагання з цього виду спорту відбудеться 29 лютого – 1 березня. Також одеситка візьме участь у командному турнірі та в змішаній категорії  з цього ж виду зброї. Тренери спортсменки – Костянтин Дзюба та Ірина Виноградова.

Система відбору відбувається за наступним сценарієм. Володарі олімпійських ліцензій (ліцензії іменні) з кульової  стрільби визначаються на окремих змаганнях: Чемпіонаті світу-2019, етапах Кубках світу та континентальних змаганнях.

Анна Ільїна змагається за ліцензії у двох видах: у стрільбі з пневматичної гвинтівки та з малокаліберної гвинтівки з трьох положень. У одеської спортсменки попереду ще три змагання, на яких вона може завоювати ліцензію.

Перше з них – чемпіонат Європи зі стрільби з пневматичної зброї, а на континентальному відборі в Плзені (18-25.05) Анна боротиметься за ліцензії відразу в двох видах: у «пневматиці» – 2 квоти, у «малокаліберці» – 1.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи-2018 зі стрільби з пневматичної зброї Анна Ільїна завоювала дві бронзові медалі. А в жовтні 2019 року на 7-х Всесвітніх Іграх серед військовослужбовців в Ухані, Китай, разом із Лесею Леськів та Наталією Кальниш у вправі МГ-9 лежачи, з відстані 60 метрів із 1867 очками здобула перемогу з рекордом турніру. На другий день змагань у стрільбі з гвинтівки на 50 м із 623,1 очками здобула бронзову нагороду в особистому заліку. У стрільбі з гвинтівки на 50 м із 3528 очками в командних змаганнях разом із Лесею Леськів поповнила скарбничку срібною нагородою.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
В Україні хвилина мовчання

В Україні хвилина мовчання

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00, її оголошують у всіх засобах масової інформації.

Українська ППО знищила дві російські ракети та три розвідувальні БПЛА

Українська ППО знищила дві російські ракети та три розвідувальні БПЛА

У ніч на 20 квітня російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із Бєлгородської області рф, а також двома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 із акваторії Чорного моря.

Сьогодні у Дніпрі — день жалоби за загиблими від російських ударів

Сьогодні у Дніпрі — день жалоби за загиблими від російських ударів

Сьогодні, 20 квітня, у Дніпрі оголосили днем жалоби за загиблими від російських ударів.

На Херсонщині через ворожі обстріли загинула людина

На Херсонщині через ворожі обстріли загинула людина

Минулої доби через ворожі обстріли Херсонщини загинула людина, пошкоджені житлові будинки, об’єкт критичної інфраструктури та газогін.

У Середземному морі ворог збільшив кількість ракетоносіїв

У Середземному морі ворог збільшив кількість ракетоносіїв

Станом на ранок 20 квітня на бойовому чергуванні у Чорному та Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

Війська росії атакували ракетами промислову інфраструктуру Запоріжжя

Війська росії атакували ракетами промислову інфраструктуру Запоріжжя

Сьогодні під ранок 20 квітня російські загарбники завдали ракетного удару по промисловій інфраструктурі Запоріжжя.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Оператор безпілотного летального апарату

від 21000 до 24000 грн

Чоп

Державна прикордонна служба України

Зв’язківець

від 20000 до 120000 грн

Херсон

126 ОБр Сил ТрО

Охоронець

від 20000 до 50000 грн

Одеса

Військова частина А4055

Стрілок, військовослужбовець

від 21000 до 22000 грн

Київ, Київська область

Старший оператор протитанкових ракетних комплексів

від 20000 до 120000 грн

Краматорськ

23 ОМПБ 56 ОМПБр