ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Захисники України взяли участь у проєкті «АрміЯ»

Новини
Прочитаєте за: 4 хв. 17 Січня 2020, 19:03

Шість чоловіків та одна жінка стали обличчям української армії на Рівненщині. Ветеран АТО, «кіборг», Герой України, пресофіцер, капелан, військовий комісар та військовослужбовець сфотографувалися для соціальної інформаційної кампанії, спрямованої на популяризацію Збройних Сил України.

Проєкт «АрміЯ» від Рівненської ОДА – це фото військових, які брали участь у бойових діях на сході України і сьогодні також продовжують боротьбу з ворогом.

 – Співпраця з органами державної влади в регіонах поруч із представниками ЗМІ є одним із найважливіших аспектів донесення інформації щодо виконання Збройними Силами України завдань із захисту Вітчизни, зокрема на сході України. Саме тому пропозиція щодо участі в акції стала приємною несподіванкою та визнанням багаторічної служби на Рівненщині. Своєю участю ми привертаємо увагу українського суспільства до ЗС України, військовослужбовців та їхніх родин, які так потребують підтримки та розуміння, – розповів начальник рівненського відділення Інформагентства АрміяInform підполковник Віктор Шубец.

Ігор Гордійчук – уродженець Кореччини, генерал-майор ЗС України. У 2014 році під час війни на сході України очолював загін спецпризначення, що виконував завдання глибинної розвідки в тилу противника. Командував операцією із взяття під контроль стратегічної висоти Савур-могила. Герой України. Нині очолює Київський військовий ліцей імені Івана Богуна.

Федір Мисюра – «кіборг»-захисник Донецького аеропорту. Після демобілізації у 2015 році йому запропонували очолити управління транспорту та промисловості Рівненської ОДА. За ці роки він неодноразово доводив принципову позицію стосовно захисту прав учасників бойових дій.

Валерій Куценко – полковник ЗС України, Рівненський військовий комісар. Був мобілізований у першій хвилі, учасник бойових дій на Маріупольському та Волноваському напрямках. Нині очолює Рівненський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Віктор Шубец – військовий журналіст, підполковник ЗС України. У 2014‒2019 роках – речник штабу АТО, пресофіцер. Під час крайнього відрядження на Схід – начальник пресцентру штабу ООС. Неодноразово надавав коментарі в районі бойових дій. Проходить службу на посаді начальника відділення Інформаційного агентства АрміяInform у Рівному. Продовжує висвітлювати протистояння нашої армії проти російської агресії.

Сергій Кальмук – учасник Революції Гідності, у 2015‒2016 роках брав участь в АТО. Після демобілізації створив власну будівельну компанію, де працевлаштовує військових після повернення з війни. Очолює координаційну раду ветеранів, учасників бойових дій Рівненщини.

Олеся Мироненко – офіцер ЗС України з Рівного. Учасниця бойових дій на Мар’їнському та Красногорівському напрямках. Служить в обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, де відповідає за соціально-правовий захист резервістів, ветеранів, та військових пенсіонерів.

Тарас Климович – військовий капелан. Від початку російської агресії священник здійснює душпастирське служіння серед українських воїнів,   зокрема в зоні бойових дій. Доставляє благодійну допомогу та біблійну літературу на схід України для захисників та цивільного населення.

Світлини захисників розмістили на бордах і сітілайтах, які розповсюдять в області.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
У Британії стартувало серійне виробництво танків Challenger 3

У Британії стартувало серійне виробництво танків Challenger 3

У Великій Британії у місті Телфорд розпочалося будівництво бойового танка четвертого покоління Challenger 3 на бронетанковому підприємстві RBSL.

Антикорупційні активісти та медіа можуть допомогти виявити порушення в діяльності Міноборони — Юрій Джигир

Антикорупційні активісти та медіа можуть допомогти виявити порушення в діяльності Міноборони — Юрій Джигир

Заступник Міністра оборони України Юрій Джигир розповів про роботу Департаменту внутрішнього аудиту Міністерства оборони.

На Буковині військовослужбовець ТЦК змушений був стріляти, щоб зупинити нападників

На Буковині військовослужбовець ТЦК змушений був стріляти, щоб зупинити нападників

Під час здійснення заходів оповіщення на військовослужбовця Вижницького районного ТЦК та СП було скоєно напад групою цивільних осіб.

Сухопутні війська збили розвідувальний БПЛА

Сухопутні війська збили розвідувальний БПЛА

Бійці зенітного ракетного полку імені генерал-хорунжого Юрія Тютюника знищили ворожий розвідувальний БПЛА оперативного рівня.

Міноборони активізує залучення вітчизняного бізнесу до постачання ЗСУ

Міноборони активізує залучення вітчизняного бізнесу до постачання ЗСУ

«Агенція оборонних закупівель» Міністерства оборони України уклала низку державних договорів на закупівлю озброєння та інших товарів оборонного призначення.

Президент розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва в Україні

Президент розповів бразильським журналістам про відновлення оборонного виробництва в Україні

Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю бразильським журналістам акцентував на відновленні і розвитку українського оборонного виробництва.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Інспектор прикордонної служби, водій

від 20100 до 20100 грн

Рівне

Державна прикордонна служба України

Інспектор прикордонної служби

від 21000 до 25000 грн

Мукачево

Мукачівський прикордонний загін

Сапер інженерно-саперного підрозділу

від 20000 до 120000 грн

Львів, Львівська область

Військовослужбовець в ЗСУ

від 20100 до 120100 грн

Слов'янськ

Старобільський РТЦК та СП

Об’єднаний навчально-тренувальний центр “Поділля”, Інструктор

від 25000 до 100000 грн

Кам'янець-Подільський, Хмельницька область