ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

П’ять бригад тероборони ОК «Схід» отримали тактичне завдання з підготовки підрозділів

Вишкіл Новини
Прочитаєте за: 2 хв. 17 Січня 2020, 11:46
????????????????????????????????????

П’ять бригад територіальної оборони, обласні військові комісаріати та центри комплектування та соціальної підтримки оперативного командування «Схід» отримали тактичне завдання з підготовки підрозділів територіальної оборони для виконання завдань за призначенням у зоні відповідальності — Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Луганській та Харківській областях.

На базі Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулося інструкторсько-методичне заняття з начальниками штабів — першими заступниками п’яти бригад територіальної оборони та заступниками обласних військових комісарів із територіальної оборони та начальників відділів з територіальної оборони обласних військових комісарів військово-сухопутної зони відповідальності оперативного командування «Схід».

Як зазначив тимчасовий виконувач обов’язків заступника командувача військ оперативного командування «Схід» із територіальної оборони підполковник Олександр Зугравий, після інструкторсько-методичного заняття визначеним посадовим особам буде вручене тактичне завдання щодо відпрацювання групових вправ підпорядкованими підрозділами. Порядок проведення заходів з бойової підготовки підрозділів територіальної оборони буде продемонстрований у ході методичних зборів, які за місяць розпочнуться на базі одного з обласних військових комісаріатів оперативного командування «Схід».

Під час зборів буде представлена нова методика проведення групових занять з військовослужбовцями оперативного резерву, зокрема у бригаді територіальної оборони відбудеться єдиний стрілецький день.

Один з учасників заняття — начальник штабу — перший заступник командира кадру 108-ї окремої бригади територіальної оборони Дніпропетровського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Юрій Дацюк зазначає, що тема заняття є актуальною і важливою для командирів підрозділів територіальної оборони — вона розроблена на основі програми підготовки офіцерів тактичної ланки управління.

«Така тема, як «Групова вправа» є основною формою навчання, і методика проведення цього заняття була фахово викладена офіцерами управління територіальної оборони оперативного командування. У цьому навчальному році в нашій бригаді будуть проведені дві групові вправи з офіцерами ланки «начальник штабу батальйону» на один рівень вище — вони відпрацьовуватимуть навички на рівні «начальник штабу бригади», «командир бригади». Також бригада територіальної оборони проведе збір із практичним призовом оперативного резерву», — зазначає Юрій Дацюк.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
В Україні хвилина мовчання

В Україні хвилина мовчання

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00, її оголошують у всіх засобах масової інформації.

Українська ППО знищила дві російські ракети та три розвідувальні БПЛА

Українська ППО знищила дві російські ракети та три розвідувальні БПЛА

У ніч на 20 квітня російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із Бєлгородської області рф, а також двома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 із акваторії Чорного моря.

Сьогодні у Дніпрі — день жалоби за загиблими від російських ударів

Сьогодні у Дніпрі — день жалоби за загиблими від російських ударів

Сьогодні, 20 квітня, у Дніпрі оголосили днем жалоби за загиблими від російських ударів.

На Херсонщині через ворожі обстріли загинула людина

На Херсонщині через ворожі обстріли загинула людина

Минулої доби через ворожі обстріли Херсонщини загинула людина, пошкоджені житлові будинки, об’єкт критичної інфраструктури та газогін.

У Середземному морі ворог збільшив кількість ракетоносіїв

У Середземному морі ворог збільшив кількість ракетоносіїв

Станом на ранок 20 квітня на бойовому чергуванні у Чорному та Азовському морі ворожі кораблі відсутні.

Війська росії атакували ракетами промислову інфраструктуру Запоріжжя

Війська росії атакували ракетами промислову інфраструктуру Запоріжжя

Сьогодні під ранок 20 квітня російські загарбники завдали ракетного удару по промисловій інфраструктурі Запоріжжя.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Укладач парашутів, військовослужбовець

від 23000 до 28000 грн

Васильків

Військова частина А1789

Оператор засобів РЕБ, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область

Стpілець, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Водій (категорії B, C, D)

від 20000 до 120000 грн

Миколаїв, Миколаївська область

Номер обслуги

від 20000 до 120000 грн

Краматорськ

23 ОМПБ 56 ОМПБр

Технік, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ