ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Голова Верховної Ради ліцеїстам: “Мине деякий час і я зможу привітати вас в нашому Криму”

Новини
Прочитаєте за: 3 хв. 23 Січня 2020, 15:51

Під час робочої поїздки до Одеси Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відвідав Військово-морський ліцей імені віцеадмірала Володимира Безкоровайного Військово-Морських Сил ЗС України .

На зустрічі був присутній командувач національного флоту адмірал Ігор Воронченко. Разом з начальником Військово-морського ліцею він ознайомив Дмитра Разумкова з навчальною базою закладу, побутовими умовами вихованців, з реальним потенціалом ліцею та безпосередньо з навчальним процесом.

Дмитро Разумков поспілкувався з керівним і викладацьким складом закладу та його учнями.

 Крім того, Голова Верховної Ради України привітав двох ліцеїстів, які сьогодні святкують свій день народження, та побажав їм справжнього флотського здоров’я й одеського фарту в усіх починаннях.

Під час зустрічі з педагогічним колективом та ліцеїстами Дмитро Разумков зазначив, що з 2014 року в державі багато чого змінилося, зокрема ставлення до армії та захисту Батьківщини, до тих цінностей, які визначають Україну як суверенну державу.

– Впевнений, і від нас, і від Вас залежить дуже багато, щоб ми могли завершити війну, повернути окуповані території як Донбасу, так і Криму, звідки вимушено був передислокований ваш навчальний заклад. Сподіваюся, що мине деякий час і ми зможемо зустрітися в Севастополі, і я зможу привітати вас в нашому Криму, де майорітиме український прапор, – сказав Дмитро Разумков.

Варто зазначити, що зустріч відбулася у формі живого діалогу, де кожен охочий мав змогу поставити спікеру запитання. І ліцеїсти, і викладачі жваво долучалися до спілкування. Особливо цікавило особовий склад навчального закладу вирішення житлового питання. Зокрема, педагоги поцікавилися, чи є можливість отримати службово-посадове житло для переселенців.

Спікер зазначив, що цю проблему не вирішували протягом багатьох років, наразі ж докладається максимум зусиль, щоб створити ефективний механізм вирішення даного питання.

Командувач ВМС ЗС України адмірал Ігор Воронченко розповів Дмитру Разумкову про свої варіанти вирішення даної проблеми та запевнив, що командування флоту робить все можливе, аби забезпечити соціальні гарантії кожного військовослужбовця.

Після закінчення зустрічі Дмитро Разумков вручив відзнаки Верховної Ради України. Зокрема, за зразкове виконання службових обов’язків, відданість справі навчання й виховання молодого покоління, сприяння захисту суверенітету та територіальної цілісності України та зміцнення патріотичного духу було нагороджено Почесною грамотою Верховної Ради України капітан-лейтенанта Богдана Атамана, Грамотою Верховної Ради України – ліцеїста Кирила Науменка та вчителя Анну Закликовську. А тимчасового виконувача обов’язків начальника Військово-морського ліцею імені віцеадмірала Володимира Безкоровайного капітана 2 рангу Сергія Плехуна було нагороджено цінним подарунком від Голови Верховної Ради України – наручним годинником.

Крім того, за доброю традицією навчального закладу, Дмитро Разумков залишив побажання всьому особовому складу в книзі Почесних гостей Військово-морського ліцею.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

На півдні ворог застосував 260 FPV-дронів проти мирного населення

Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій півдня, російська армія застосовує FPV-дрони та БПЛА різних типів.

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

Над розмінуванням території України працюють 347 саперних груп Міноборони

347 груп розмінування підрозділів Міноборони продовжують очищення звільнених регіонів України від вибухонебезпечних залишків війни.

Державний оператор тилу частково змінив постачальників харчів для ЗСУ

Державний оператор тилу частково змінив постачальників харчів для ЗСУ

Обсяги тих фірм, які не справилися з виконанням договорів, були передані новим постачальникам.

Ворог здійснив сім штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок

Ворог здійснив сім штурмів у напрямку плацдарму біля Кринок

В операційній зоні Сил оборони півдня українські захисники відбили пʼять штурмів російських вйськ на Оріхівському напрямку і сім — на лівобережжі Дніпра.

Наталія Калмикова підбила підсумки тижня: Є важливі рішення в секторі безпеки та оборони держави

Наталія Калмикова підбила підсумки тижня: Є важливі рішення в секторі безпеки та оборони держави

Запровадження ґендерно чутливої мови, розширення рекрутингу і його перші результати, зміни в системі реабілітації.

Злочини рф проти нацбезпеки України: зафіксовано понад 17 тисяч випадків

Злочини рф проти нацбезпеки України: зафіксовано понад 17 тисяч випадків

З початку широкомасштабного вторгнення рф в Україну Офіс Генерального прокурора задокументував 17 107 злочинів проти національної безпеки. Також зареєстровано 130 442 воєнних злочини росії.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Розвідник-опеpатоp, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Служба в ЗСУ за контрактом

від 20100 до 121100 грн

Чернігів, Чернігівська область

Технік комплексів АСУ, військовослужбовець

від 23500 до 53500 грн

Кам'янка-Бузька

Військова частина А4623

Водій категорії B, C, військовослужбовець

від 20500 до 50500 грн

Стрий

Військова частина А2847

військова служба в ТрО ЗСУ солдати, сержанти, офіцери. 126 Об ТрО

від 20000 до 120000 грн

Київ, Київська область

Номер обслуги, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Дніпро, Дніпропетровська область