ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Чому виграли канадці, а в Росії святкували перемогу своєї збірної?

Новини світу та України
Прочитаєте за: 2 хв. 8 Січня 2020, 11:36

У Чехії завершився молодіжний чемпіонат світу з хокею. Поки вся планета аплодувала юним канадцям, які у фіналі змогли переломити хід зустрічі й, програючи росіянам 1:3, зрештою перемогли з рахунком 4:3, у Росії святкували перемогу своєї збірної та вітали одне одного з чемпіонством. Річ у тім, що замість гри 2020-го, російським глядачам показували матч дев’ятирічної давнини, де росіяни справді перемогли тих самих канадців з рахунком 5:3. Одразу після матчу російські соцмережі вибухнули вітаннями в стилі «Раісся вперде!»

Серед тих, хто повірив у перемогу російської команди, був голова комітету Держдуми з фізичної культури, спорту, туризму і в справах молоді Міхаїл Дєгтярьов. У соцмережі він, зокрема, написав: «Поздравим хоккейную молодежку с Золотом Чемпионата мира! Настоящая «Красная машина», новая сборка!!! Молодцы!! Русский характер!»

Навіть російський хокеїст «Сент-Луїс Блюз» Владімір Тарасенко, який грав у матчі проти Канади у 2011 році, щиро переживав за російську команду, доки не побачив на майданчику… себе ж! Лише після цього Владімір зрозумів, що йде трансляція архівної зустрічі!

Як тут не згадати сюжет північнокорейського телебачення про чемпіонат світу з футболу у 2014 році, куди, до речі, команда Північної Кореї навіть не вийшла. У сюжеті розповідалося про складний шлях «найкращої» футбольної команди світу. За версією північнокорейських телевізійників, збірна КНДР на груповому етапі «переграла» збірну Японії (7:0), США (4:0) та Китаю (2:0). Згодом були переможені команди Португалії (7:0), ФРН (2:1), Південної Кореї (3:0). У фіналі команда КНДР зустрічалася з бразильцями, і, звичайно ж, «перемогла» зі «скромним» рахунком 8:1. А чи може бути інакше у «найпередовішій» державі світу?

Отже, Росія продовжує заглиблюватись у паралельну реальність і впевнено на цьому шляху наздоганяє Північну Корею. Єдина проблема, що коли росіянам оголосять про те, як їхній космонавт успішно висадився на Сонці, там на нього вже чекатиме 17-річний північнокорейський астронавт Хунг Іл Хонг, який за 18 годин перелетів на розпечене до 6000 градусів світило. Щоб не обпектися, Хунг Іл Хонг летів уночі, саме так пояснили глядачам цей «феномен» північнокорейські «кисєльови»…

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
ППО та боєприпаси: Нідерланди надають понад €200 млн для України

ППО та боєприпаси: Нідерланди надають понад €200 млн для України

Нідерланди нададуть понад 200 мільйонів євро на ініціативи щодо швидкого постачання Україні додаткових засобів протиповітряної оборони та артилерійських снарядів.

Володимир Зеленський у Дніпрі: Працюємо заради додаткових систем ППО

Володимир Зеленський у Дніпрі: Працюємо заради додаткових систем ППО

Президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації в Дніпропетровській області, захисту Дніпра, усіх міст і громад регіону.

Наша авіація ліквідувала ворожий пункт управління

Наша авіація ліквідувала ворожий пункт управління

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру витіснити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра.

НАТО готується відправити в Україну нові системи ППО — Єнс Столтенберг

НАТО готується відправити в Україну нові системи ППО — Єнс Столтенберг

Генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг повідомив, що Рада Україна-НАТО погодилася направити Києву додаткові засоби протиповітряної оборони.

На фронті за добу 79 боєзіткнень, третина з яких на Авдіївському напрямку

На фронті за добу 79 боєзіткнень, третина з яких на Авдіївському напрямку

Протягом доби зафіксовано 79 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 25 ракетних та 52 авіаційних удари, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Над Одещиною збили чотири розвідувальні дрони росіян

Над Одещиною збили чотири розвідувальні дрони росіян

Сьогодні воїни ПВК «Південь» збили 4 російські розвідувальні БПЛА «Орлан-10».

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Механік-водій

від 20000 до 20000 грн

Біла Церква

Військова частина А7298

Механік (128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада)

від 23000 до 123000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Зовнішній пілот, оператор безпілотних літальних апаратів

від 20000 до 120000 грн

Чернівці

107 ОБр Сил ТрО

Стрілець-санітар, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Стрілець-електрик

Яворів

Яворівський РТЦК та СП

Розвідник

від 21000 до 121000 грн

Костянтинівка

1 відділ Сватівського РТЦК та СП