ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Спецслужби РФ підготували криваву провокацію і планують реалізувати її сьогодні вночі!

Новини світу та України Публікації
Прочитаєте за: 4 хв. 8 Грудня 2019, 11:54

Якщо росіяни говорять про стрільбу – вони обов’язково її організують. Днями ми розповідали про спецоперації росіян «Геноцид» та «Шальная пуля». Російські окупанти підпалили українське прифронтове містечко Мар’їнка, а після цього майже десять днів не давали можливості відремонтувати пошкоджені електромережі цього ж містечка.

Зараз планується нова кривава спецоперація російських окупантів в Україні. Традиційно для рашистів – з людськими жертвами для максимального резонансу.

Коротко мовою фактів:

Позавчора, 6 грудня 2019 року різні ресурси окупантів опублікували матеріал про начебто заплановану вогневу провокацію напередодні зустрічі в Нормандському форматі у Парижі. Відповідно до повідомлень окупантів, місцем здійснення провокації повинна стати ділянка фронту, яку захищають воїни Окремої механізованої бригади Збройних сил України. Подаємо посилання на один з таких ресурсів, традиційний інформаційний смітник, через який проводять свої акції російські пропагандисти – сайт «антимайдан»:

Крім того, були поширені чутки, що дійшли, зокрема, і до патріотично налаштованих мирних мешканців тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської області про провокації росіян, які плануються на ділянці ОМБр. Вірогідніше за все – це етап інформаційної підготовки окупантів до операції, яку вони планують.

Наголошуємо: практика російської гібдридної агресії проти України свідчить про те, що якщо росіяни анонсують стрільбу – вони обов’язково її організують, а потім спробують звинуватити у цьому когось іншого.

Цього ж та наступного дня – 6 і 7 грудня 2019 року, починають масово тиражуватися різними напівофіційними недоресурсами повідомлення так званого міністерства державної безпеки підконтрольної РФ терористичної організації «ЛНР» про закриття пункту пропуску «Довжанський» в ніч з 8 на 9 грудня у період з 00 годин 00 хвилин до 03 години ранку 9 грудня. Один із прикладів такого повідомлення:

https://www.donbass.live/2019/12/07/vnymanye-s–na–dekabrya-pp-dolzhanskyj-budet-zakrt/

Закривати пункт пропуску між РФ і тимчасово окупованою територією України в нічний період немає абсолютно ніякого сенсу. Адже представники 2 армійського корпусу Збройних сил Російської Федерації та інші військові злочинці, названі російськими пропагандистами «народними міліціями ЛНР/ДНР», встановили комендантський час. Жоден цивільний в принципі не може перетнути російсько-українського державного кордону серед ночі у цьому місці.

Мета дій так званого «МДБ» стає абсолютно зрозумілою, якщо взяти до уваги іншу інформацію: на тимчасово окуповану територію України з РФ прямує терористична бойова група особливо довірених головорізів Путіна з важким озброєнням і технікою. Прямує, щоби десь постріляти, щось підірвати, вбити десяток-другий людей на тимчасово окупованій території Луганської чи Донецької області, відзняти сюжет про чергове, «розп’яте украми російськомовне немовля» і втекти назад на територію РФ.

З часів, коли збили Малазійський боїнг, росіяни тактики не змінюють. І насправді немає абсолютно ніякого значення: піде група російських убивць через Довжанський, який спеціально «розчищають» від свідків у ніч з 8 на 9 грудня, чи гучне «закриття» і так незаконного й багато разів закритого пункту пропуску лише ширма для проходу диверсійно-терористичної групи РФ на тимчасово окуповану територію України в іншому місці.

Перед завтрашньою зустріччю у Парижі в Нормандському форматі російським дипломатам, що принципово працюють по лікоть у свіжій крові, потрібне щось екстраординарне. Адже спілкуватися без звинувачень у неіснуючих гріхах, особливо коли власне «рило в пушку» вони не вміють. І це, «екстраординарне», як водиться, у рашистів, доручено організувати терористам російських спецслужб «з великої землі», оскільки звичайним бойовикам подібні завдання не довіряють.

На жаль, лише цього року росіяни убили не один десяток людей на тимчасово окупованій території України в ході схожих інформаційно-психологічних акцій-терактів. Так було під час обстрілу мечеті в Донецьку та у багатьох інших випадках. Воїнам Операції об’єднаних сил добре відомо: коли ворог стріляє важким калібром по мирному населенню, єдиний спосіб захистити людей – знищити вогневу групу противника.

Українські військові попереджають і застерігають російських бойовиків-терористів від самогубчого виконання злочинного наказу кремлівських військових злочинців. При будь-яких спробах здійснення вогневої провокації-теракту російськими окупантами воїни ОС будуть діяти у відповідності до Законодавства України. Наші захисники готові до будь-якого розвитку ситуації. При першій же спробі орків убити когось на нашій землі юридичний статус російських бойовиків-терористів «их там нет» дуже швидко перетвориться у фактичний і закінчиться мобільним крематорієм російського ж виробництва чи квитком назад «за поребрик» на транспорт класу «холодильник».

Читайте нас у Facebook
Зірка європейського ППО Aster 30: які ракети Франція передає Україні

Зірка європейського ППО Aster 30: які ракети Франція передає Україні

У межах чергового пакета військової допомоги Франція передасть Україні, з-поміж іншого озброєння, і ракети Aster 30.

Головнокомандувач ЗСУ в Києві зустрівся із військовим керівництвом Литви

Головнокомандувач ЗСУ в Києві зустрівся із військовим керівництвом Литви

У Києві Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський зустрівся із Головнокомандувачем ЗС Литви Вальдемарасом Рупшісом та Начальником Генштабу Міндаугасом Степонявічусом.

В Україні хвилина мовчання

В Україні хвилина мовчання

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00, її оголошують у всіх засобах масової інформації.

Житлові квартали Херсонщини у вогні: є загиблі та постраждалі

Житлові квартали Херсонщини у вогні: є загиблі та постраждалі

Війська росії упродовж доби, 22 квітня, з різних видів озброєння обстрілювали населені пункти Херсонської області. Через російську агресію загинуло двоє осіб, ще шестеро — постраждало.

Після тривалої перерви ворог вивів корабель в Азовське море

Після тривалої перерви ворог вивів корабель в Азовське море

Станом на ранок 23 квітня на бойовому чергуванні в Чорному морі ворожі кораблі відсутні. В Азовське море окупант вивів корабель.

Ворог завдав понад 500 ударів по Запоріжжю за добу

Ворог завдав понад 500 ударів по Запоріжжю за добу

Упродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 6 населених пунктів.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Сапер до 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

від 23000 до 123000 грн

Мукачеве, Закарпатська область

Стрілець – Військовослужбовець

від 20100 до 120000 грн

Бориспіль

Троїцький ТЦК та СП

Старший стрілець, військовослужбовець

від 25000 до 125000 грн

Київ, Київська область

Водій

від 20000 до 20000 грн

Житомир

199 навчальний центр ДШВ ЗСУ

Стрілець

від 20000 до 20000 грн

Біла Церква

Військова частина А7298

Командир стрілецього взводу

Покровськ

107 ОБТРО м. Маріуполь