ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Топ-10 меседжів за результатами візиту Північноатлантичної ради НАТО до України

Новини світу та України
Прочитаєте за: 3 хв. 4 Листопада 2019, 11:43

Минулого тижня Північноатлантична рада НАТО на чолі з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом здійснила дводенний візит в Україну. Під час якого відвідала військову академію в Одесі, а в Києві очільник Альянсу виступив у Верховній Раді та зустрівся з президентом Володимиром Зеленським. АрміяInform пропонує вашій увазі найважливіші меседжі візиту.

Генеральний секретар НАТО двері в НАТО є відкритими для України

  • «Ми відкриті для членства України в Альянсі й високо оцінюємо нашу співпрацю та партнерство. У 2017 році членом НАТО стала Чорногорія, місяць тому Північна Македонія, тож двері в НАТО є відкритими для України, щойно будуть виконані всі передбачені для цього умови. Хочу зазначити, що лише від вас залежить, бути членом Альянсу чи ні. І Росія аж ніяк не може впливати на ваш вибір», –зазначив Єнс Столтенберг.
  • «Ми бачимо, як проходить підготовка на бортах натівських кораблів, і бачимо результати практичної співпраці й надання підтримки Україні», – сказав Генсекретар НАТО.
  • «Союзники закликають Росію повернути Україні судна, які були захоплені торік, і забезпечити вільний доступ до українських портів у Азовському морі», – наголосив Столтенберг.
  • «НАТО підтримує суверенітет і територіальну цілісність України, ми ніколи не визнаємо незаконної анексії Криму зі сторони Росії. Ми засуджуємо агресивні дії Росії у Чорноморському регіоні», – сказав Столтенберг.
  • «Через трастові фонди союзники по НАТО та партнери виділили понад 40 млн євро для підтримки України в таких сферах, як бойове командування та контроль, кібероборона, медична реабілітація. Це дає реальні результати», ‒ зауважив Генсекретар НАТО.

Володимир Зеленський – Україна вже готова вийти на новий рівень партнерства з Альянсом

  • «Ми продовжимо спільне зміцнення безпеки і стабільності у Чорноморському регіоні. Нарощуватимемо обмін інформацією, розвиватимемо лінії комунікації, активізуємо проведення спільних навчально-тренувальних заходів», –зазначив Глава держави.
  • «Ми очікуємо на підтримку пропозиції України щодо практичних кроків з імплементації Чорноморського пакету НАТО, ухваленого у квітні цього року. Нам необхідно спільно посилювати спроможності ВМС України у цьому важливому для нас регіоні», – констатував Глава держави.
  • «Україна готова до більш тісної взаємодії з НАТО, подальшого впровадження системних реформ в оборонному секторі та не знімає з порядку денного можливість приєднання до Плану дій щодо членства в Альянсі», – заявив Президент Володимир Зеленський.
  • «Серед наших пріоритетів – активна взаємодія з Альянсом щодо стійкості України перед гібридними загрозами та посилення кібербезпеки. Ми активізуємо нашу роботу у рамках Платформи Україна – НАТО з протидії гібридним загрозам, головною подією якої стануть спільні навчання у Чорному морі Coherent Resilience 2020», – зауважив Глава держави.
  • «Ми домовилися про оновлений, консолідований пакет проектів і практичних заходів. Я довів, що Україна вже готова вийти на цей новий рівень партнерства з Альянсом», – сказав Президент.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас в Telegram
В Херсоні рятувальники потрапили під повторний обстріл росіян

В Херсоні рятувальники потрапили під повторний обстріл росіян

Рятувальники допомагали цивільним громадянам, які постраждали після удару FPV-дрона, коли ворог атакував знову.

Сили оборони на півдні знищили понад 30 одиниць озброєння та техніки ворога

Сили оборони на півдні знищили понад 30 одиниць озброєння та техніки ворога

Упродовж минулої доби українські військові на півдні знищили 103 російських окупанти та 32 одиниці озброєння та військової техніки.

Генсек НАТО вперше політав на винищувачі Eurofighter і подякував Німеччині за підтримку України

Генсек НАТО вперше політав на винищувачі Eurofighter і подякував Німеччині за підтримку України

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter Військово-повітряних сил Німеччини.

На півдні України ворог активно застосовує FPV-дрони — за добу понад сто атак

На півдні України ворог активно застосовує FPV-дрони — за добу понад сто атак

У прифронтових регіонах на півдні України російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення, використовуючи FPV-дрони.

На Бахмутському напрямку спалили бронетехніку ворога

На Бахмутському напрямку спалили бронетехніку ворога

Воїни 5-ї Окремої штурмової Київської бригади завдали ударів по танках і БМП росіян, які намагалися наступати.

Українська військово-медична академія розпочала навчання для слухачів «Офіцерського курсу»

Українська військово-медична академія розпочала навчання для слухачів «Офіцерського курсу»

Українська військово-медична академія Медичних сил Збройних Сил України розпочала навчання для слухачів програми «Навчальний взвод резерву офіцерського складу».

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Кок “військовослужбовець”

від 25000 до 60000 грн

Одеса, Одеська область

Старший слюсар-монтажник

від 20000 до 20000 грн

Васищеве

Військова частина 3075 НГУ

Оператор засобів РЕР

від 20000 до 25000 грн

Київ

Військова частина А4682

Водій-кранівник (кран автомобільний)

від 17500 до 100000 грн

Харків

АРЗ СП ГУ ДСНС України у Луганській області

Стаpший pозвідник, стрілець-снайпеp

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Кулеметник

від 21400 до 121400 грн

Дніпро

31 Бр НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського