ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації відкрив свої двері для майбутніх абітурієнтів

Новини Освіта та наука
Прочитаєте за: 2 хв. 27 Жовтня 2019, 10:17

У суботу, 26 жовтня, Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут гостинно зустрів майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Саме в цей день зацікавлені відвідувачі мали змогу особисто поспілкуватися з керівництвом інституту, викладачами та розпитати їх про умови вступу й вимоги до навчання; а також ознайомитися з побутом курсантів, їхнім розпорядком дня, новими стандартами харчування та навчально-матеріальною базою навчального закладу.

На гостей чекало багато корисної та цікавої інформації, виставки, демонстрації тощо. Відвідувачі побачили сучасні засоби зв’язку, безпілотні літальні апарати та зброю, яку нині використовують у зоні проведення ООС і на якій вчаться майбутні офіцери.

Керівництво та курсанти кафедри Комп’ютерних інформаційних технологій факультету Інформаційних технологій розробили та створили сюрприз спеціально до Дня відкритих дверей: майбутнім абітурієнтам було надано унікальну можливість пройти тестування на готовність навчатися на кафедрі та вивчати основи програмування.

У спортивній залі інституту на гостей очікував найяскравіший презент від нашого навчального закладу: демонстрація програми Бойової армійської системи (елементи рукопашного бою, тактичної та гірської підготовки), яка успішно розвивається в інституті та за його межами; жонглювання гирями від збірної інституту – призерів всеукраїнського та світового рівнів. Усе це підготували викладачі кафедри Фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки та спорту разом зі своїми підопічними курсантами.

Сьогодні охочих відвідати інститут було дуже багато, серед них велика кількість дівчат, цивільна молодь Києва, Чернігова та ліцеїсти України. Зацікавленість молоді цим вишем свідчить про те, що дедалі більше молодих людей прагнуть здобути високо-фахову військову та інженерну освіту в галузі інформаційних та телекомунікаційних технологій, пов’язати своє майбутнє зі справою захисту нашої держави.

Читайте нас в Telegram
На півдні ворог запустив 12 БПЛА «Ланцет»

На півдні ворог запустив 12 БПЛА «Ланцет»

Продовжуючи терор мирного населення прифронтових територій Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської областей, ворог застосував 261 FPV-дрон і скинув з БПЛА різних модифікацій 313 осколкових боєприпасів.

Представники України та НАТО погодили ключові етапи роботи JATEC до Вашингтонського саміту

Представники України та НАТО погодили ключові етапи роботи JATEC до Вашингтонського саміту

Представники України та НАТО на засіданні, яке відбулось у Польщі, погодили план роботи на травень 2024 року для активізації пропозицій до Вашингтонського саміту Альянсу в липні цього року.

Ексдепутат-комуніст отримав 15 років тюрми за корегування ракетних ударів по Запоріжжю

Ексдепутат-комуніст отримав 15 років тюрми за корегування ракетних ударів по Запоріжжю

Задокументовано, що саме за його координатами рашисти здійснили серію повітряних ударів по місту у квітні-травні 2022 року.

Спецпризначенці ліквідували танк та ЗРК «Тунгуска» загарбників

Спецпризначенці ліквідували танк та ЗРК «Тунгуска» загарбників

Воїни ССО знищили важку техніку та 11 військових армії росії на Донеччині.

Ще одна партія бронетранспортерів М577 прибула в Україну — їх передала Литва

Ще одна партія бронетранспортерів М577 прибула в Україну — їх передала Литва

У Міністерстві оборони Литви заявили про передачу Україні чергової партії бронетранспортерів М577. Машини прибули 23 квітня.

росія атакувала Костянтинівку КАБом: постраждалі у важкому стані

росія атакувала Костянтинівку КАБом: постраждалі у важкому стані

Сьогодні вранці росіяни скинули на місто Костянтинівка Донецької області керовану авіабомбу, внаслідок удару поранено 5 людей.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Старший інспектор прикордонної служби

від 25000 до 30000 грн

Бориспіль

Київ, ОКПП ДПСУ

Військовослужбовець ЗСУ

від 20100 до 120100 грн

Кам'янське

Старобільський РТЦК та СП

Стаpший водій, військовий

від 25000 до 125000 грн

Київ

Морська Піхота ЗСУ

Навідник

від 21000 до 121000 грн

Краматорськ

81 ОАеМБр

Оператор відділення радіорозвідки

від 25000 до 55000 грн

Павлоград

Військова частина А4759

Старший бойовий медик

від 20000 до 20000 грн

Київ

131 окремий батальйон 112 ОБр Сил ТрО