ТЕМИ
#СОЦЗАХИСТ #ВТРАТИ ВОРОГА #LIFESTORY #ГУР ПЕРЕХОПЛЕННЯ

Воїни Харківського гарнізону відзначили День Збройних Сил України

Свята та річниці
Прочитаєте за: 2 хв. 7 Грудня 2019, 10:31

День Збройних Сил України у Харківському гарнізоні

Військовослужбовці Харківського гарнізону взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Збройних Сил України, найкращих захисників нашої держави було заохочено.

Під час урочистостей в Харківському обласному військкоматі  заступник начальника Харківського гарнізону полковник Юрій Калгушкін зауважив на важливості призовної та мобілізаційної роботи в інтересах оборони України.

− Ви робити велику справу в плані роботи з призовниками-строковиками, запасниками та потенційними воїнами-контрактниками, − говорить полковник Юрій Калгушкін. – Кожен такий воїн складає моноліт усього нашого війська. Тому бажаю вам наполегливості та успіхів у професійній діяльності.

Найращим військовослужбовцям та цивільним працівникам він вручив відомчі відзнаки, грамоти чи подяки.

Після завершення офіційної частини заходу артисти вокальних та танцювальних колективів 9-го Гарнізонного будинку офіцерів провели святковий концерт.

А на військове свято у Державній гімназії-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус», окрім вихованців, прийшли сотні ветеранів Збройних Сил України, учасників АТО/ООС, а також школярі харківських шкіл.

− Серед наших кадетів нині чимало майбутніх генералів чи цивільних керівників найвищої ланки, − зауважив  начальник Кадетського корпусу генерал-майор Олексій Середа. − Проте головне, що всі вони вже є патріотами України і знають ціну професії захисника своєї держави.

Після вітальних виступів гостей навчального закладу найкращим юнакам та дівчатам присвоїли чергові кадетські звання, а офіцерам і цивільним викладачам вручили грамоти.

Далі свій творчий подарунок для присутніх зі сцени зробили музики  військового оркестру, вихованці вокального гуртку Кадетського корпусу та артисти 9-го Гарнізонного будинку офіцерів.

За словами командування Харківського гарнізону, під час святкування Дня Збройних Сил України сотні військовослужбовців та ветеранів Збройних Сил України узяли участь урізних святкових заходах за місцем розташування частин, а також провели урок мужності в цивільних навчальних закладах.

Кореспондент АрміяInform
Читайте нас у Facebook
У місії боротьби ГУР МО України інвестували понад  $1 млн

У місії боротьби ГУР МО України інвестували понад $1 млн

17 квітня під час благодійного балетного вечора в Національній опері український бізнес і приватні благодійники інвестували у місії боротьби ГУР МО України $1 177 082.

Ворог 21 раз обстріляв північне прикордоння

Ворог 21 раз обстріляв північне прикордоння

російські загарбники протягом доби здійснили 21 обстріл (108 вибухів) прикордонних територій Чернігівської та Сумської областей.

Кирило Буданов: Тиждень була, скажімо так, сама «засідка». Чекали, коли він вийде на потрібний рубіж

Кирило Буданов: Тиждень була, скажімо так, сама «засідка». Чекали, коли він вийде на потрібний рубіж

Начальник ГУР МО України генерал-лейтенант Кирило Буданов в інтерв’ю BBC розкрив деякі деталі знищення російського дальнього стратегічного бомбардувальника Ту22М3.

Ворог вдарив ракетами по Запоріжжю та Одесі

Ворог вдарив ракетами по Запоріжжю та Одесі

росіяни продовжують системний ракетний терор півдня України.

Кремлю «зробили нерви»: у Швеції на Балтиці з’явився новий корабель для збору розвідданих

Кремлю «зробили нерви»: у Швеції на Балтиці з’явився новий корабель для збору розвідданих

Швеція, яка тільки-но долучилася до Альянсу, ввела в експлуатацію новий корабель для збирання розвідувальної інформації у Балтійському морі, яке все більше підпадає під ознаки «внутрішньої водойми» НАТО.

В Україні хвилина мовчання

В Україні хвилина мовчання

Згідно з указом Президента України Володимира Зеленського № 143/2022, хвилина мовчання проводиться щодня о 9:00, її оголошують у всіх засобах масової інформації.

Захищаємо світ

00
00
00
ВАКАНСІЇ

Оператор БПЛА, військовослужбовець

від 20000 до 120000 грн

Харків

229 окремий батальйон 127 ОБр Сил ТрО

Кухар, молодший інспектор прикордонної служби

від 51000 до 51000 грн

Запоріжжя

Державна прикордонна служба України

Зв’язківець, військовослужбовець

від 20000 до 50000 грн

Дніпро

Військова частина А4615

Механік військовослужбовець

від 51000 до 121000 грн

Запоріжжя

1 відділ Сватівського РТЦК та СП

Оператор БПЛА Збройні Сили України

від 20100 до 123000 грн

Запоріжжя, Запорізька область

Стрілець-зенітник (морська піхота)

Яворів

Яворівський РТЦК та СП